Produsent

Middelvlei Wine Estate

Ben og Jeanrette Momberg er dagens drivere på Middelvlei. Disse tok imot oss første gang i 2002. I tillegg er Bens far Stiljan og Bens bror Tinnie nøkkelpersoner i bedriften. Gården er omkranset av vinrankene og har en fantastisk beliggenhet i Stellenbosch ca. en times kjøretur fra Cape Town.

Vingården er blitt drevet av familien Momberg siden 1919.

I 1995 overlot far – stiljan – driften til sønnene Tinnie og Ben. Opp igjenno årene ble de godt veildet av sin far som kom med gode råd for hvordan vinmarkene skulle drives. Til tross for sterke tradsisjoner så har brødrene også utviklet sine egne vinfikasjonsmetoder.

Stiljan kjøpe ut sin fetter i 1963, og innen 1992 hadde han plantet nye vinstokker på sin 130 hektar store eiendom. I ag produsres det 60 % røde viner og 40 % hvite viner. Han var en av de første ilandet som plantet rosebsuker ved vinrankene, da disse kunne gid tidlig signa om eventuelle sykdommer på vinplantene.

På 1970 tallet ble han kjent for sin Pinotage, og noen år senere også for sin Cabernet Sauvignon, Shiraz, Merlot Tinta Barroca.

Våre produkter fra denne produsenten