Produsent

Champagne Bruno Michel

Bruno Michel er en økologisk vindyrker og fremfor alt en elsker av jord og vinstokker. I 1985 kjøpte Bruno sammen med sin kone Catherine sine første vinmarker i Pierry, noen kilometer sør for Epernay. Deres 12 hektar vingård består av over 35 paseller, plantet med 50% Chardonnay, 40% Pinot Meunier og resten Pinot Noir.

Champagnen lagres i kalksteinsgrotter som ble utgravet av Benediktinske munker i det 18. århundre. Hulene gir en konstant, kald og fuktig temperatur noe som gjør at champagnene aldrer langsomt, som igjen får frem de beste aromaer.

Med et ønske om å overlevere en ren jord til sine barn, startet de med biodynamisk jordbruk og i 1998 ble alt omgjort til økologisk vinproduksjon.
Fom 2004 har hele produksjonen og vinrankene vært sertifisert som økologisk – Ecocert sertifisering.

Kun 1% av all champagne som produseres i dag er sertifisert som økologisk.

Idag har Bruno og Cathrine overlatt driften til sin datter Pauline og hennes mann Guillaume.