Skalldyr

I mange land knyttes det tradisjoner til å spise fisk og skalldyr under julefeiringen

Et lettere skalldyrmåltid kan være et godt alternativ i løpet av julehøytiden.
En tørr stil av bobler gjør seg godt til skalldyr, her kan man bruke både Cava eller Champagne laget på tradisjonell metode.

Cava Finissima Brut Nature er en knusktørr cava med 20 måneder på bunnfall. En frisk og relativt fyldig musserende som skaper litt ekstra stemning.
Chardonnay fra Burgund og en Riesling fra Mosel, begge produsert i kalkholdig jordområder, vil være utmerket til dette festmåltidet.

Musserende vin

Reynolds Finissima Brut Nature NV

Spania, Cava

kr 149,90

Se produkt

Hvitvin

Paquet Mâcon-Lugny Charmes Chardonnay 2023

Frankrike, Burgund

kr 229,90

Se produkt

Hvitvin

Lenhardt Mehringer Zellerberg Riesling 2022

Tyskland, Mosel

kr 349,90

Se produkt